Kategorie: Obchodní právo / Smlouvy
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den. Mám prosím dotaz. Je dlouhý, ale čtěte prosím dál. Včera nám vyměňovali plastová okna. Při převzetí díla jsme všechna okna prošli a já jsem říkala pánovi, že okna se otevírají a on mi řekl, že to je normální, že okna jsou velká a těžká (rozměr 150cm x 150cm). Podepsala jsem převzetí díla bez nedostatků. Navíc parapety si nezatížili a dali pod něj pěnu, takže parapet se vepředu zvedl, jak pěna nabývala a máme opačný spád (směrem k oknu). Dnes jsem volala jejich šéfovi, takže zítra to maj jít ty parapety zpravit. Ale ta okna, že se otvírají mi pořád vrtají hlavou a neřekla jsem mu o nich. Určitě to není normální. Malej díl 65x150cm se mi taky otvírá. Pouze balkon zůstane, tak jak ho otevřu. Bohužel nemám vodováhu, a tak se nemůžu přesvětšit, že je to křivě. Vzala jsem nit a nakonec uvázala olůvko, připevnila ke klice a až se to uklidnilo, tak nahoře od okna k niti to má 1 cm a dole nad olůvkem to má už 1,2 cm. To je velký rozdíl. Tak ted nevím, co mám dělat. Když zavolám zhotoviteli, že chci kompletně vymontovat a zase namontovat 3 okna, mám strach, že nepřijedou. A pak zase, když přijedou zítra 2 dělníci na to, že jedou opravit parapety, a já jim řeknu, že chci předělat okna, tak se mi zase řeknou, ale to nikdy nejde dát úplně rovně. Jaký na to máte názor? Výrobek, který jsem si zaplatila sice mám, ale práci, kterou jsem si také zaplatila mám na "dvě věci". Myslím si tedy, že mám právo na to, aby mi okna sloužila, tak jak by měla. A né, že si v létě okno trochu pootevřu a během 3 vteřin ho mám dokořán. Poradte mi, jak se mám zítra zachovat a jeslti mám 100% trvat na přemontování oken. Myslím si, že opravdu není normální, že se všechna 3 okna otevírají, kromě balkónových dveří. Prosím, napište svůj názor na celou věc. Moc děkuji.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com