rozvod a vyrovnani - fórum

Kategorie: Rodinné právo / Manželství a rozvod

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

bydlení

Leona Šenkeříková, 09.03.2008 17:30:56

dobrý den,chtěla bych se zeptat chci se dát rozvést a nevím jestli se mám první vystěhovat nebo až podám žádost o rozvod co bude pro mě lepší a jestli to nenaruší něco v rozvodu děkuji šenkeříková

rozvod a vyrovnani

lenka, 17.02.2008 21:59:43

Dobry den,

Manzel se odstehoval k nove znamosti. Jsem v soucasne dobe na materske dovolene s 20 mesicni dcerou. Druhe dite je na ceste. Mame hypoteku na rodinny dům a 3 uvery ze stavebniho sporeni. Manzel se chce vzdat naroku na dum ve prospech dcery. Je to vubec u nesplacene nemovitosti mozne? Prozatim se nechce rozvadet a slibuje, ze hypoteku a 1 stav. sporeni a rezii baraku bude hradit po dobu me MD. Mam ovsem obavu, ze slibu nedostoji. Chtela bych se zeptat, jake jsou ze zakona jeho povinnosti v této situaci? Musí mi manzel davat nejake peníze na dceru a zivobyti? Snazim se na MD trochu pracovat, ale prijem není velky. Z rodicovskeho prispevku platim 2 uvery ze stav. sporeni a vse potrebne pro dite a sebe. Mam vaznou obavu, ze v pripade nezaplaceni splatek se s detmi mohu dostat do existencnich problemu. Jak chrani rodinne pravo zeny na materske dovolene?

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »