Kategorie: Obchodní právo / Smlouvy
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den.
Jmenuji se Martin Procházka.
V roce 2006 jsem zakoupil pozemek určený k výstavbě rd od firmy Instav Vyškov. Firma se zavázala že do 8.8.2007 vybudují k hranici pozemku is sítě. Dnes je 15.2.2008 a práce ještě nejsou zdaleka hotové. Majitele pozemků jsou stouto situací nespokojeni.
Ve Vyškově jsme odkázáni na to,že se jim nedařilo vyřídit potřebná vyjádření a povolení (což nás jako majitele pozemků nemůže zajímat). Jedná se o lokalitu Bučovice ulice polní. Ve smlouvě jsme měli dáno že is sítě nám při další domluvě vybudují, nebo to čistě nechají na nás. Vzhledem k tomu že všichni majitelé jsou slušně řečeno naštvaní tak si chtějí vybudovat přípojky k domu sami.
Ovšem ve Vyškově nám bylo zděleno že nám nedovolí se napojit!Požadují po nás 60 000 kč plus dph za to že nám dovedou sítě za 1m hranici pozemku. Informoval jsem se na vodovodech a plynárnách kolik přípojky budou stát. Dostal jsem se na 20 000 kč. Můžete nám prosím nějak pomoci?
Děkuji S Pozdravem
Martin Procházka
tel: +420 775 245 071
mail: mprochazka@dina-hitex.com
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com